Blog

čím žijeme a čo čítame

MBTI Workshop

11.09.2019

Zvýšenie efektívnosti tímovej spolupráce cez lepšie porozumenie samého seba, svojich spolupracovníkov a klientov. Pre efektívne využitie diverzity v zložení tímu.

Zuzana so svojimi individuálnymi klientami úspešne používa tvorivú metódu - "Work-Life Sketching". Príďte si to vyskúšať.

Program Career Assessment reprezentuje úspešný nástroj individuálneho rozvoja, ktorý poskytne účastníkovi programu podporu a pomoc pri nastavení optimálnej a uspokojivej role v kariérnom plánovaní.

"Veľkým prínosom knihy VÝHODA je okrem "veľkých" tém aj spôsob použitia Myers-Briggs typologizácie v procese budovania kompaktného tímu. MBTI je naozaj skvelý a rokmi osvedčený nástroj, ktorého aplikácia je v našom kontexte stále nedocenená."

V tejto kniha popredná americká výskumníčka a profesorka psychológie, Angela Duckworth, popisuje výsledky svojho dlhoročného výskumu a objasňuje, prečo nie je rozhodujúcim faktorom úspechu v živote vrodený talent.

Po prvých dvoch týždňoch pozorovania problémov v DecisionTech mala Kathryn Petersonová plno pochybností, či vôbec mala zobrať pozíciu výkonnej riaditeľky. Nebolo to ťažké rozhodovanie. Predstava ničnerobenia na dôchodku ju otravovala a takéto výzvy ju priťahovali. Nemohla však vedieť, aký nefunkčný bude jej nový tím a že jej budú podriadení hádzať...